Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Monday, June 15, 2009

Friendship 4 eva?

Ni gamba Amal Hijazi ( Anak Roslini Abdul Aziz). My bestfriend dah ada anak skang ni! Go girl!
Ni gamba Farisha, Fatin (Anak saudara ku -abe D & kak La) & Alif.




Ni gamba in-laws aku. Umah diorang kat Baling tapi skang ni dok kat Grik.


Ni gamba Nur Ain Syairah & Amirul Hakim (Anak abe D & Kak La). Anak saudara ku yang paling tua. Ni anak abe D & Kak La. Diorang dok blakang umah ku ni jer...









Ni gamba anak saudara ku yg berada kat AbuDhabi UAE.Nur Aleeya Balqis- Anak kak Amy. Miss u sis!!! :P
Nak tunjuk skit a few pics yg ada dlm simpanan peti harta karun ku...
Wah wah wah....ganas betul la x-roomate aku ni. Dapat kumpul banyak gamba kawang-kawang lama la. Thanks la mate...u mmg my best roomate. Kadang kadang...i tringat gak crito u maso kat maktab. Yang pasal u takut antu...then u mai tdo tepi i. Kikikikikik....the next day you kato u napok kain putih terbang....u napok ko bawoh pintu bilik kito. I plak jenis letak je kepala, trus tdo...x macam u...rasa klaka pun ada. Anyway...love u mate! :)

2 comments:

cikguesah said...

alaaaaa mate, i byk blajar dr u jgk sbenarnya... u know me la mate. u r my sifu what???ho3... skg ni pun i still penakut, tp org je x tau ( i cover line baik punye ). it's just 1 way 2 say 3 words 4 u...i luv u mate..ho3

jalazaq said...

Luv u 2!

I LoVe TuneTalk