Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Tuesday, June 1, 2010

Rasa cam baru jer....

Eh...silap upload lak...tak per la kan..? Nyamar jap...i jadi Bella...Suamiku sayam jadi Edward....hehehehe....I love u very much!
Sebenarnya nak wish kat diri sendiri...Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke - 6! ->29th May. Lambat skit upload pic. Bz la...plus lazy....Isk...dah 6 thn kami kawen?Rasa cam baru je 6 bulan lepas kawen. Terima kasih untuk suamiku yang terchenta sebab sudi melayan kerenah ku...layan anak2 kita....Although it's been 6 years , I still truly madly deeply in love with you. Semoga perkahwinan ini kekal selamanya...Amin...
Last Saturday, we went to KB Mall(mana lagi tempat yang syok kat sini kalau bukan KB MALL?). Lepas beli keperluan anak2 (pampes & susu), kami singgah jap la kat A&W. Lama dah tak makan benda alah ni...i ni mmg alahan ngan rutbir float ni...ffuuuuhhh...best woooo...pekena lak ngan mozza burger....mmg delicious la...thanks Yang sebab belanja. =) Ingat nak p beli cake kat S.R....tpi...cam nak makan A&W.Arrgh...blasah je la...asal perut kenyang suka hati....wakakaka.....skang ni kita tunggu gathering yang Miss Hunny nak buat. Jom kita tengok sapa yang kena sembelih ni....is it Kak Ja....is it orang kaya - SG or...Miss Hunny sdiri? I? Hohoho...nononono.....i ni spicies sengkek.....every week akan abis dlm RM200 utk brg keperluan twins & abam Alif....anyway...whatever la...i x kisah korang nak buat katne pun. Janji jgn kuala geris...i dah boring dtg ke ulu ni...bila la i leh tuka ni...????




3 comments:

oh etty~ said...

congrates~hepy anniversary :)

Hunny said...

happeee belated anniversary..uhuhuhuh...nak i blanje kew? kua kua...

Jihan Daud said...

2 etty: TQVM.
2 Hunny: leh gak...set time and date. C u at KB.

I LoVe TuneTalk