Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Tuesday, August 17, 2010

Bestnyer...

Salam.
Hmmm...hari ni tak balik jugak. Tak larat la nak balik setiap hari. Mesti ada yang cakap, kenapa tak larat? Sebb bukannya drive sendiri, ada driver (naik train kan!). Naik and duduk je. Penat tau kalau duduk je. Bukan boleh baring dalam train tu. Lagipun skang ni kalau naik train amik masa lama sebab 'crossing' kat Tanah Merah. SO kalau naik pukul 2.30 akan sampai pkul 5.30 ptg. Kalau sebelah pagi lak pukul 4.10 morning blind, sampai la dekat pukul 7 kat Kuala Geris. Penat wo...kalau tak puasa leh gak makan2 masa atas train tu. Ni tak...duduk jer...huh....stress betul i.....ingat dlm bulan puasa ni nak balik 2 hari skali la....at least tak la penat sangat. Kalau i ni masih bujang, sure i balik sminggu skali jer. Tapi sebab kesiankan anak2 kat umah, kena gagahkan diri gak la....harap2 cepat la surat tukar i sampai....huhuhuhu....
Hmmm...ni plak pics yang i snap masa p bazar Ramadhan kat stadium kb tempoh hari...saje je upload. Sebab kalau tak der pics , rasa cam plain sangat blog entry i ni....hehehhe....so enjoy!
I like to eat somtam.
Ni perlbagai jenis kueh mueh Klate...jala mas, buah tanjung, taik itek, ulat bulu...


1 comment:

Josh said...

hi, hope it's ok to contact you here. we would love to include your blog on our giveaway search engine: giveaway scout (http://www.giveawayscout.com). have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, josh

I LoVe TuneTalk