Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Tuesday, February 1, 2011

This is it....

Salam semua!
Ha...ni la sekolah baru I. SK PAK BADOL , MELOR, KOTA BHARU, KELANTAN.
Ni adalah bangunan yang sedang digunakan skang. Kelas tak cukup so that's why la kena buat 2 sesi. Tu pasai jugak I kena mngajar petang. Huhuhu...
=(
2 blok ni je yang guna untuk sesi petang. Kalau sesi pagi ada 1 blok lagi yang digunakan untuk budak year 4 dekat tepi kelas PRA.

Haaa....yang ni plak bangunan baru yang dah nak siap.2 blok bangunan 2 tingkat and yang kat tengah tu makmal komputer. Kat depan blok ujung tu ada la padang skit and kata cikgu kat sini gak nak ada court kat tepi padang tu nak buat tempat futsal. Ntah la jadi ke tak. Skang ni guru2 & murid2 tengah berlatih netball kat dlm court yang baru siap tu. Awal betul diorang berlatih netball. Masa i datang awal tahun ari tu dah siap berlatih dah every day. Wow...mesti juara ni. Hehehe....good luck la pada team netball SKPB. I ni nampak je body cam kuat sport tapi hampeh....maaf la...i tak minat sukan. That's why body makin kembang! Hahaha... Tapi i suka jungle trekking. Tak tau kenapa...walaupun I ni x takut ngan pacat (& yang sewaktu dengannya...!), tapi i suka masuk hutan , panjat bukit, masuk gua... Advanture gitewww..!
Auw..i like...!! =)

Well, ok la. Ari ni cuti peristiwa sempena CNY esok. Tapi suamiku sayam tak cuti. So, bertenet je la kerja ku ari ni. Huhuhu...tu pasai ada masa nak upload pics skolah baru ni. =)

Till we meet again...bubbyyyee!



2 comments:

Amy Nujaimy said...

besar kakloh skoloh dio loni dih... tp sayo x leh nk bayangkn bilo demo2 dok cito.. anok abe yah g skoloh... ma dio ata naik keto sapa depe pitu kelah sebb dio malah jale... hehehe

jalazaq said...

eh...skoloh tu ke...ramai parent hok ata sapa ko bangunan skoloh. Kalu skoloh i hok lain, parents ata sapa pintu pagar jah.Xleh masuk dlm kawasan sekolah. Pah kito nok parking @ kona keto pun payoh sebab ramai set dio dok nunggu anok. Sumbak la..!

I LoVe TuneTalk