Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Sunday, December 25, 2011

The Carnival Water Theme Park @ Sg. Petani , Kedah.

 Ni makcik tua mana ni...???
The blog owner of course!
 Bebudak ni kalau bab mandi kolam... Memang A la...
 Ni tempat budak-budak...
Abam Alif baru turun slide tu...
 Kalau ada partner sure I naik benda alah ni. Mr.A ku bukan jenis yang sporting. So...tengok je la....Huhuhu..
 Best kan? Siap ada kafe kat tepi pool. Auw...I like!


 Tengok si Twins tu...(baju ijau), mandi x basah pun. Nampak tak baldi besar kat atas tu?? Dia akan tumpahkan air bila penuh. So, ramai la mak2 & bapak2 budak dok lepak kat bawah tu setiap 10-15 minit. Hahaha....lawak je...
Sebelum masuk...kita posing dulu kat Street Happenings!
:)
Abis duit ku p tempat cam gini. 5 orang = RM100 abis dalam masa 2 jam je. Dah la I and my Mr.A tak mandi pun. X syok kan? Next time kalau p, kena p ngan orang2 yang sporting. Baru la leh I layan pool tu jugak. Bila la rakyat jelata ku nak besar. Leh la I main slide yang pusing2 tu. Huhuhuhu....

1 comment:

mimi cUte Gilz said...

sungai petani..... tmpt kediaman sy dulu tecer
;)

I LoVe TuneTalk