Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Saturday, January 7, 2012

1st Assembly 2012 SK Pak Badol

Salam Ahad.
Hehehe...ari ni ada 3 berita. 2 baik 1 x brapa baik. Ok, let's talk about bad first. Semalam my dad sesak nafas. So, bawa la ke kecemasan Wakaf Baru. Lepas tu naik ambulance anta ke HPRPZ a.k.a Hospital KB. Dia kena masuk kat CCU. Semoga abah cepat sembuh. :(

Berita yang ke 2? Hehehe...suker lah sebab dia call semalam. Nun jauh dari Putrajaya. :) Maksudnya dia masih ingat I kan? To whom it may concern: "Terima kasih sebab ingat I". 

Berita yang ke 3? Hahaha...yang ni yang paling I suka. Orang yang rapat ngan I peknen!!! Auw...I like! Tahniah to whom it may concern jugak! U know who u r. I love u! I suka peknen lady and lil' babies. Tapi bila babies tu jadi todler...alamak...sakit kapla!!! Huish...

Then pasal picture kat atas tu...assembly yang pertama minggu ni. Puan Norizan a.k.a Umi Adam, yang jadi MC. Tu adalah wajah2 yang sempat I snap tadi. Biasak la...Tuan punyer blog ni suka amik gamba. :) Lepas tu plak, tadi Tcer Nor Aini bagitau, I kena jadi jurugambar untuk meeting esok. Hehehe...tetap dan berpencen ke apa ni? Whatever la kan?? I love photography! :) 
:p

2 comments:

Mohd Ilham Rusli said...

sakit apa?...

hehe.. paparazzi hilang sudaa tiada..

jalazaq said...

Sesok napah...tapi ok doh. Balik umoh doh ni.

Paparazzi?? What do u mean?

I LoVe TuneTalk