Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Thursday, May 3, 2012

As Beauty

Salam semua.
Saja je nak promo skit. Korang pakai produk kecantikan apa ek skang?
I guna As Beauty. Kira ok la... Ada improvement dari segi kulit sampai 4-5 org boleh prasan perubahan muka I yg x cun ni. Tapi kulit makin halus. Sebenarnya I tgk muka spupu I (Kak Za), fuiyooo... Halus gilo muka dia. Cam telur dikupas. Then tergerak ati nak tanya(walaupun dah pernah baca kat blog dia pasal produk ni?!). Dia cakap dia masih lagi pakai As Beauty ni. So, I pun order la ngan dia. Set percubaan RM50. Kalau set besar RM120. I ni jenis tamak haloba so I try yang set besar terus. Bukan apa, kalau yang trial tu kecik sangat. Takut x sempat produk nak blend in ngan kulit kita.
So, after two weeks, ada yg perasan perubahan kulit muka I. Alhamdulillah..... Sebelum ni muka I diserang virus jerawat. Now dah beransur pulih.
So pada sesapa yang nak cuba, leh la PM me.
Ok!?
That's all for this n3.
Later...!

4 comments:

AZLYN KHALIB said...

wow..mmg makin menawan...tergoda aku...

Jihan Sham said...

ouch!
koya meta...

AZLYN KHALIB said...

kak ni kato mu supo beautifulnara...gebab pipi2

Jihan Daud said...

hahaha...x tgk tuan dio lagi...lagi la gebab! :)

I LoVe TuneTalk