Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Thursday, July 16, 2009

A Visit To London















Amilah Hani (anak cik ani) ni yang amik medic kat Ireland. Spatutnya dah balik berkhidmat kat Malaysia tapi katanya nak cari pengalaman kat sana dulu then baru nak balik Malaysia. Tak kisah la apa pun...yang penting masyukkkk.... :)







Obama pun ada ni....



Ahaks...




Sebenarnya bukan I yang pergi. My aunt yang pergi. Saja nak upload gambar ni. Nice sangat. Bila la aku bleh p sana? Hope one day bleh la ke luar negara cam ni kan? Airasia kan ada... :) Ada byk lagi gambar diorang dalam laptop ni tapi malas la nak upload sebab line slow la. Lama kena tunggu. Boring la...

1 comment:

d34n4 said...

hampeh..buat org terkezut jek..ingt dia yg g..sabo je la..
tp mmg la..i also wish to go there..

I LoVe TuneTalk