Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Sunday, November 1, 2009

Last Meeting for this year

Kelmarin (Sabtu 31 Okt 2009), SK Telok Gong telah mengadakan mesyuarat guru buat kali terakhir untuk tahun ni. Disebabkan bangunan utama (yang menempatkan office, bilik mesyuarat,bilik guru..dll) sekolah ni akan dirobohkan so meeting kali ni bertempat di makmal komputer kami. After this pun kalau ada meeting semuanya akan di buat kat sini. Mesyuarat kali ni kira cam kesimpulan tentang aktiviti sepanjang tahun. Ada gak pengumuman tentang siapa guru kelas untuk tahun depan. Alhamdulillah...tahun depan I dapat kelas yang ok iaitu kelas 3B. Tapi tak tau kena ajar tahun brapa. This year kena ajar kelas D & E jer...kesian betul. Tapi tak kisah la sebab hanya guru cemerlang cam I jer yang leh handle kelas last ni. :) kui...kui...kui...dlm hati hanya Tuhan je tau... :P


Cheeewah....cakap cam tak nak pindah la plak. Sebenarnya...I mintak pindah ke Kelantan plak next year. Tapi tak tau lagi dapat ke tak sebab result kuar 6 Nov(Jumaat) ni...Hope dapat la tukar balik Kelantan. Sebab suamiku dah kerja kat sana lak. That's y la kalau bleh nak pindah jugak next year. So kawan-kawan semua...tolong la doakan I k...?!

Our GB-Puan Zaiton sedang berucap...

Diakhir ucapannya...ada surprise untuk Julie Yanty....GB siap buat slide lagi wish "Happy Birthday" untuk dia. Siap ada gamba and lagu happy birthday lagi...kelas gitu GB I ni... Puan Julie Yanty....siap nangis lagi....Aaauuuwwww...kalau I pun sure nangis.Masa birthday I ari tu pun dia wish gak...walaupun hanya SMS. Tapi sepanjang I kerja ni,this is my first time GB wish birthday. Terima kasih cikgu...terharu sungguh...


Ni kitaorang punya SU untuk ari ni...Puan Rohani (Julie Yanty pun!). Aiii...kak...sempat lagi posing maut...?
Ni tulis apa yang GB cakap ker ada agenda sendiri ni si Mardiana & Rosfarizal ni?? Tengok Kak As serius jer....
Tuan punya blog nga Puan Shahru Bariah. Dia ni jiran kat depan meja I dlm bilik guru. Kira rakan gosip I la... :)) Dia ni baru je bersalin..dapat baby girl. Congratz...baby baru umur 2 bulan lebih tapi mamanyer dah vok. Kelasssss....yang pasti next year tak leh bersalin lagi sebab baby dia kuar kot tingkap so kena jarak lama skit... hihihihhhhhii..... :p

1 comment:

d34n4 said...

i jugak tetap di kelaas ujung...

I LoVe TuneTalk