Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Monday, January 17, 2011

Blackberry Bold 9780 White


Ting....

Hahaha...ini adalah hasil bonus ASB. At last...it's mine. Mesti korang cakap...apa la..org lain dah berkurun pakai Blackberry.....kalau kat Indonesia...dah 3 juta penduduknya pakai BB ni. I ni baru nak pakai? Huh...lantak la korang nak cakap pa pun. Janji I dapat gak merasa pakai BB ni. Setelah mengkaji....I rasa Digi yang paling best. Sebab tak membebankan pengguna untuk monthly commitment. RM68 (unlimited data) + RM10 untuk BIS (BB system). Kalau yang lain semua kena RM100 ke atas monthly. Pastu kalau kita guna tenet lebih dari GiG yang di beri akan di charge lain plak. Kalau DiGi...free cuma connection dia slow la skit. Tak kisah la janji no extra charges...kan?

Auw...i like this BBM. Now leh la I chat free ngan my sis yang dok kat Abu Dhabi tu. She's using BB too. =)

4 comments:

nich said...

i likee..leh x convert dri celcom ke dg?skg ni pkai line celcom,t'ingin nk pkai bb.beli kt kb?

kakyon said...

camne klau ada BB..tapi tak connecting internet..

nazirulhazwan~ said...

tahniah2. hehe
Dg mmg terbaik klu part2 murah ni.pilihan yang tepat;p

jalazaq said...

2 nich: boleh convert la. G je Digi specialist store tu.Yup...beli kat KB.

2 kakyon: kalau xder internet connection @ tak langgan BIS (blackberry internet system), xsyok. Same je cam hp biasa klu xder internet.

2 nazirulhazwan~: tq. =) yezza...i like Digi 4 now...

I LoVe TuneTalk