Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Saturday, January 29, 2011

I can't live without u....please don't die!!!!!


Happy Sundae (i love ice-cream!) morning all..
Tajuk ari ni cam sedih kan? Tak per mai kita baca what i want to story...huhuhu...
Macam biasa la...kalau bangun pagi selepas mandi mesti tekan suis mesin basuh sebab baju yang semalam dah penuh dalam mesin ajaib ni. Ianya boleh basuh baju!!! Chaik....cam la orang lain tak der mesin basuh??! Ok...what ever...
Sebenarnya...bila dah siap basuh...ia akan bilas 2 kali kan? 1st bilas ok. Then bila time bilasan kali ke - 2 tu, air dalam tu tak stop. Then ada kebocoran berlaku. Abis air sampai ke family area hangpa tau dak? Isk...stress betul i...adakah ini bermakna mesin tu dah rosak? Adakah akan tamat riwayat idup mesin basuh Samsung my mum tu? My mum kata umur dia dah hampir 10 years tau.Kira berbaloi la kalau rosak pun kan? Abis tu...? Macam mana ni? Abis tu macam mana lagi kata my mum...siap duit la...
Eh...xper...courts kan ada...hahaha...skang ni promosi beli 1 and dapat beli benda lain ngan 1/2 harga...betul tak? Ntah la...
I ni memang tak leh idup tanpa mesin basuh tau...benda yang pertama I beli masa mula2 I dapat gaji ialah mesin basuh. Kalau takder TV @ peti sejuk...still ok. Tapi kalau tak der mesin basuh...memang idup I tak complete. Huhuhu...semua i main campak je dalam mesin basuh...cuma yang i basuh tangan hanya tudung je tau. Even baju yg banyak manik pun i campak je masuk mesin (tapi letak dalam laundry beg la!).
Hope dapat la mesin basuh baru nanti....auw...tak sabar nak beli yang 14kg punya. Nanti leh la i campak comforter & toto skali dalam tu...hahaha...tak yah p anta kat kedai dobi....ye dak? Kali ni kalau nak beli...sure akan beli yang leh boh banyak kain...x de la sehari tu sampai 3-4 kali mesin kain. So...just wait and see...
That's all for now...nati kita upload pic lagi kalau dah ada BENDA tu k...bubbye!

4 comments:

T' Cer Zakiyah said...

yeay-yeay... boleh beli mesin basuh baru...

Azuan said...

mesin basuh orang laki jrg guna..hehee

bareessence said...

huhuh..saya masih basuh gune tangan..ntah bile nak beli..

Amy Nujaimy said...

beli la hok leh washer n dryer terus.... x yah ma susoh2 g jemor kain doh..... cam i nyer kt sini....

I LoVe TuneTalk