Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Wednesday, August 24, 2011

Going back To Baling Kedah today...

Salam semua...
Hehehe...sebenarnya pic kat atas tu tak der kaitan ngan cerita. Memang terpesung terus. Tajuk lain...story lain. Sebenarnya ari ni ari last kat Pasir Pekan sebab nak balik kampung Kedah after school ni. Raya tahun ni kat sana lagi. Sejak kawen ni rasa-rasanya baru sekali @ 2 kali je I raya kat Pasir Pekan. Sebenarnya I tak kisah pun raya kat mana. Sebab kami memang stay nga my mum so apa salahnya kita beraya kat Kedah. Kena ada give and take la kan? ;)
Pic kat atas tu saja je nak share ngan kawang2 yang memang gilakan TWILIGHT! Tak sabar kan? Lambat betul tahun ni kuar movie dia. Tarikh dia 18.11.2011. So, tungguuuuu......!!
=)

3 comments:

Miey Sakura said...

I'm waiting too..hehehe..owhhh edward cullen...hehehehe

Jihan Daud said...

Oh... Miey Sakura peminat Twilight jugak ke?
Good2....kita like sama2.

d34n4 said...

tp yg xbestnyer ade part 1&2..ingtkn ni last movie...huhuhu

I LoVe TuneTalk