Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Sunday, September 30, 2012

That's what we call ART!

Salam you all!
Ari ni I x g sekolah sebab kena jadi driver abah. Dia kena check up kaki dia and then my mum pulak x sihat, selalunya my mun je yang pergi hospital. Tapi sebab dia pun x sihat sangat so kena la I yang cuti. Nasib baik dah lepas UPSR so senang la bos nak approved.
Semalam ada kuliah first. Fuh... Sem ni dah kena pilih minor so disebabkan minor lain mmg kaw kaw... I pilih la minor seni. Auw... I like! Suka la subjet seni ni(kecuali bila tiba bab teori2!). I suka blaja psl seni... Cam kolaj, mozek, montaj... Dan seangkatan denganya la.
Kuliah mula2 dah dpt 6 tugasan. Tahniah Jihan! Selamat bertungkus lumus nga assignment k!
Lecturer suruh lukis kat dlm buku 555 utk tugasan seni yg pertama.
Tak sempat nk g bli lagi so blasah je kat A4 paper dulu. Lecturer ckp, keba buat byk latihan. Baru la hasil tu makin cantik.
I mmg tak pandai lukis. Tapi bidang seni ni kan luas, so pick you are best at. Hehehe...

I LoVe TuneTalk