Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Tuesday, November 22, 2011

Graduasi & Concert

Ehem....ni gambar yang telah dieditkan guna hp suamiku. Hp dia best r, guna android. Bila la I nak tukar ni? Dah boring la pakai BB yng tak berapa pintar ni. Huhuhu...
Ni pictures yang diamik masa graduasi & konsert abam Alif. Dah 6 tahun hero ku ni. Next year dah masuk year 1. Konvo ni buat kat Hotel Renaisance KB. Kena baya RM35 per head kalau nak menghadiri majlis ni. So, suamiku and I total RM70. U all tau tak makan pe? Huh...rasa cam tak berbaloi la sebab makan mee hon goreng, sandwich, stupid red jelly, chicken nuggets and oren jus yang tak rasa cam fresh. Suam2 suku je rasanya...SUMBAKKKK!
Tapi yang best hanyalah persembahan bebudak dari 7-8 buah tadika PPKK seluruh negeri Kelantan. Kira kreatif jugak la...hehehe....sound system yang best. Bergegar 1 dewan. :)
So next year cuma my twins je la yang akan ke tadika tu. Abam Alif akan ke SK Pasir Pekan. Mamanya akan menyusul. Hahahaha.....InsyaAllah....

2 comments:

Mohd Ilham Rusli said...

hensem lah hero ticer...

jalazaq said...

op kos la...tgk la mama dio puloks! =)

I LoVe TuneTalk