Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Monday, January 25, 2010

Majlis Perjumpaan Dengan IbuBapa & Guru thn 6

Teacher Hafizah & her son - Haikal.
Our PK1- En. Mah Husin, gave a talk about our plan for this year.

Hari ni ada perjumpaan ngan ibubapa murid tahun 6. Ramai gak yang hadir. Tahun ni calon ialah 73 orang. Parents yang hadir tadi ialah dalam 60 orang. Kira ok la tu. Keadaan agak kelam kabut skit. But everything is under control.I kan guru kelas so kena jaga bahagian pendaftaran ibubapa la. Then acara ni dijangka habis dalam kul 3.45ptg tpi kul 3.30 dah abis. Bagus betul. Sekejap je PK1 berucap. Gud2...kalau tak...sure ada yang tertidor kat belakang ni. Then ada sedikit minum petang dengan air teh-O and 3 jenis kueh. =) I pun turut serta la kalau bab makan. Selepas makan 2 biji kueh, I trus blah. Ramai parents yang tapau kueh. I tak sempat nak tapau...sebab parent dah tapau dulu...ho ho ho...!
Teacher yang paling vok kat SKKG ni - Cik Siti Raudhah & Pn. Noraini (anak dah 3 tpi body maintain u...! Setiap hari kebaya...)


Yang ni pun anak 3 tapi body tak maintain...makin chubby! =p




2 comments:

Kapten Luffy said...

kalau x maintain
aku ada nasihat
haha

Jihan Daud said...

apa nasihatnya Kapten Luffy ?

I LoVe TuneTalk