Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Friday, February 5, 2010

Ari ni kena mai skolah, Ganti CNY.

Hari ni hari Sabtu, 6th Feb 2010. SKKG kena skolah sebab kami amik cuti 1 week for Chinese New Year next week. So kena ganti siap2 la. Walaupun tak der Chinese student @ teachers tapi kami kena pikir pada teachers yang dok jauh. Kesian gak diorg nak datang skolah 2 hari then cuti lak. Tapi kenapa diorang tak datang ari ni? Dah amik MC siap2? Siapa nak jawab tu? Hmm...lantak la labu....yang pasti I pun lewat ari ni. Pukul 8.15 baru sampai skolah sebab...jeng jeng jeng...jangan salahkan I, bukan I yang drive train tu.Salahkan KTMB. I dah sampai cam biasa...kul 3.45 I dah terpacak kat stesen. But train yang lambat. What can I say...?Sebelah pagi lak, kami adakan perlawanan bola jaring antara pasukan sekolah yang akan bertanding antara zon 4 ari rabu ni dengan para juruletih yang cemerlang. =) Kat bawah ni antara juruletih yang bersemangat waja mendidik anak2 Kuala Geris. I? Tukang fill in the blank je. I kurang arif skit kalau bab netball ni. Almaklum la...jaman skolah dulu lagi mmg tak minat sport. Tukang buat air je kalau ada KO-KO. Hehehehe...cair make up i tau...
Before i forget, i would like to wish my BFF "Happy Birthday". Dah tua la mu Lini. Today is her 29th birthday....We've been friends since we're in form 2 in secondary school. When I was 14 years old. Brapa tahun dah ni? Lu pk la sdiri...


*-*

3 comments:

Sharinginfoz said...

tak apalah nanti raya cina dapat cuti lama2 kan...

Ah Fatt said...

3.45 pagi dah tunggu train? awal giler

jalazaq said...

2 Sharinginfoz : tu yang syok...! Dpt 1 week cuti.
2 Ah Fatt : ye la dik oi...pagi buta lagi dah sampai kat stesen

I LoVe TuneTalk