Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Wednesday, February 10, 2010

Shopaholic Takes Manhattan by Sophie Kinsella


Tadaaa....dah abis lak satu lagi buku siri SHOPAHOLIC ni. Hehehe...I kan suka sopim so buku ni memang sesuai sangat nga jiwa i ni. Tapi perangai i ni tak der la 100% sama nga si Becky Bloomwood ni. Memang "ALAHAN" nga perkataan "SALE", "DISCOUNT", "PRICE CUT", "You will get free XXXXXX if you buy over than $100" dan kawasan yang sewaktu dengannya...memang Becky ni makin gila bila dia ikut boyfriend dia ke New York.Sebab kat sana lagi banyak shops yang menarik perhatiannya...compare to London. Designer clothes, shoes, bags...sampaikan handmade cards pun dia borong sakan. She spends all her time in the shops in New York, far overspending her limit. Sampaikan keluar kat paper tentang financial journalist yang tak pandai control her finances.Tapi I rasa yang ni lagi best dari yang 1st book. Kalau yang 1st book tu, slow skit dia punya climate. And then yang ni banyak skit part romantic dia ngan Luke (her BF). I like... =) Apa-apa pun, i nak order lagi ngan http://whatucanhave.blogspot.com lagi 3 siri Shopaholic. I beli buku secondhand je. Tapi kalau nga http://whatucahave.blogspot.com ni the books are in a good condition. Apa yang penting isinya, bukan kulit nya. Kalau ada sesapa yang nak beli buku 3rd hand dari saya, leh la email @ sms i k. Harga boleh runding.

5 comments:

farenova said...

saya sokong, bacalah semuanya, semua best2 belaka, dan buat saya gelak sorang2bugho

acap2405(1169) said...

haha..
novel BI nih saye lambat sikit..
sebab kekadang ader bahasa dier yang tak saye faham..
T_T

jalazaq said...

2 farenova - tu la....dah order ngan whatucanhave.blogspot.com
2 acap2405(1169) - :) tak paham carik dlm kamus. Kalau malas sgt, andaikan anda paham. Baca ayat sebelum & selepas. Buat sinopsis sdiri. :)

Ah Fatt said...

jual plak. x buat koleksi ker?
hehe

asma zubaida amri said...

hi do you want to sell it.. callme if it is still vailable. 0132237519

I LoVe TuneTalk