Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Wednesday, February 17, 2010

Balik KB terus p soping! Horay...

Ni nak story skit pasal homework yang telah di amanahkan oleh my sis yg dok kat Abu Dhabi. Sebenarnya dah lama dia kim duit suruh belikan tudung. I ni payah nak kuar sebab suamku sayam tak der. Dia p kusus kat Terengganu for 1 week. That's why la tak der driver. Payah nak parking. Kalau ada driver ni senang skit. =)
So, semalam bila sampai umah my mum. Terus p wakaf Che Yeh lepas tinggal anak2ku kat umah ma. Kat atas tu adalah hasilnya.Tudung kaler itam/putih and blue. Harga tak mahal. RM50 2 helai.

Then ni plak yang sempat disambar petang tadi. Tinggal anak2 kat ma gak. Cian ma...kena layan hero2 ku. Yang ni....ehem...ehem...agak standek skit...biasak la ARIANI punyer tudung. Abis dekat RM200 gak. Tapi tak per...duit akan di'claim'kan oleh BOS. =)


Nampak tak hbag kaler oren tu? Tu bukan hasil tangkapan ari ni. Tapi hadiah dari seorang sahabat yang nun jauh di sana , yang sudi datang ke rumahku untuk buat surprise. But, tak jadi surprise sebab diriku tak der kat umah. I'm on the way to Ipoh(masa dia sampai).Tu la laen kali...bgtau dulu kalau nak mai. Anyway thanks for being my friend. Love it very much! Thanks again....

1 comment:

Ah Fatt said...

suping sakang
banyak sale ek

I LoVe TuneTalk