Followers...

....

I like this 1! Please klik...

Sunday, February 21, 2010

Beli Buku lagi...

Haluu...
Ni yang I beli masa kuar nga suamiku sayam a few days ago. Masa nak beli tudung my sis, singgah kat KB Mall jap. Then masuk la Popular...pilih punyer pilih...I amik la buku "The Host" by Stephenie Meyer and "If You Could See Me Now" by Cecelia Ahern. Ada 2 sebab kenapa I pilih buku ni.
1- S.Meyer ialah penulis cerita Twilight (yg menjadi kegilaan ku & x-roomate ku~ Cikgu ESAH). Nak tau la pasal buku dia yang lain. Best ke tak? I baru baca sampai page 13. So tak tau lagi la. Pasal alien buku ni. I ada gak terbaca pasal cerita ni pun akan difilemkan. Tapi tak tau la bila. Wait and see je la...Kalau hero dia cumil cam Rob Patt ok gak la. Hehehehe... I LIKE!!!
2- C. Ahern , yang ni di suggest oleh x-housemate ku ~Miss HunnyDa. She's a big fan of C.Ahern. Tak baca lagi. Hope sedap la cam buku dia yang sebelum ni (P.S I LOVE YOU).
*-*
Esok start UBB 1. Kerja me-rite kertas soalan budak pun akan bermula. Selalunya BI hari ke dua. So esok leh rilek lagi la. I kena peksa 3 kelas for English.Tapi tak der la berat sangat sebab ajar year 2C~paling ok (easy je-banyak yg matching, circle, fill-in-the-blanks),year 5B~kelas last (baca kot BM pun tak leh...apa tah lagi kot English?Kadang kesian gak tapi sikap diorang yang malas tahap langit ke tujuh tu buatkan aku sengallll!!!-yang ni pun easy...selalu kosong je paper 2). Then yang kena banyak brain wash skit-6P~kelas ke 2.Yang ni tak tau la cam ner. UBB 1 ni penentu. I tak kenal lagi diorang ni camner....hope lepas ni leh la kita cuci dalam mesin basuh 14kg. Kasi bersih skit otak then baru leh ajar dengan tenang....Good luck to my dear pupils...

5 comments:

joegrimjow said...

nak baca novel baru
any suggestion?

Hanida Ibrahim said...

I suka citer the host tu....sedih pon ader masa baca...kekeke

Ah Fatt said...

cecilia ahern tu ramai kata best
kaya ler penulis twilight tu kalau buku dia buat movie lagik

bareessence said...

if you could see me now!!!!


sgt best!

selamat membaca~

jalazaq said...

2 joegrimjow : novel baru? Ntah la. Saya ni mmg lambat skit kalau yg latest. Slalu beli yang org cakap best baru kita beli.
2 Hanida Ibrahim : stakak ni baru baco page 100. Ok la tp slow skit crito ni tak mcm twilight.
2 Ah Fatt : c.ahern baru kuar paper a few days ago pasal penulis yg berjaya. S.Meyer mmg kaya jasa buat buku & tips dr movie..
2 bareessence : really? Nati nak baca dulu...hope best! :)

I LoVe TuneTalk